Maak een afspraak

Hoe krijg je grotere borsten?

Een veel gestelde vraag aan onze plastisch chirurgen is: hoe krijg ik grotere borsten? Dit lijkt een makkelijk te beantwoorden vraag en een borstvergroting klinkt als een voor de hand liggende oplossing. Toch is het misschien nog wel belangrijker om je af te vragen: hoe krijg je grotere borsten die bij je passen?

Een antwoord geven op die vraag is minder eenvoudig. Het krijgen van grotere borsten door middel van een borstvergroting, valt of staat met een scherp inzicht van uw wensen, verhoudingen en de hulp van de plastisch chirurg bij het kiezen van het juiste implantaat. Een implantaat met de juiste vorm, volume en een profiel dat binnen uw wensen en verhoudingen past.

Boerhaave is als grootste kliniek voor plastische chirurgie in Nederland een expert op het gebied van borstvergrotingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar op te letten bij uw borstvergroting. Samen met ons team van consulentes staan onze plastische chirurgen voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren.

Grotere borsten die bij je lichaam passen?

In een consult kan ons team van plastisch chirurgen en consulentes u van alle benodigde informatie voorzien. Waarschijnlijk heeft u zich al ingelezen in het onderwerp, maar met alle blogs en fora vol ervaringen en tips is het goed mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Tijdens een consult wordt er daarom alle tijd genomen voor uw vragen. Naast de juiste informatie is het natuurlijk ook van belang dat het juiste implantaat gekozen wordt. Ook daar kan de plastisch chirurg u vanzelfsprekend bij adviseren. Zo weet u dat u niet alleen grotere borsten krijgt, maar ook borsten die bij uw lichaam passen.

mooie grotere borsten door zorgvuldig opmetenOm grotere borsten te krijgen wordt er bij een borstvergroting gebruik gemaakt van een borstimplantaat. Bij de keuze voor het juiste implantaat wordt er rekening gehouden met uw lichaam om een goed uitgebalanceerde borstvergroting te realiseren die in verhouding staat met de rest van uw lichaam. Er wordt rekening gehouden met de dimensies van uw gehele lichaam. Of u bijvoorbeeld smal, klein of stevig gebouwd bent, bepaalt mede de keuze voor een specifiek implantaat. Daarom worden uw verhoudingen nauwkeurig opgemeten.

Het is van al deze factoren afhankelijk welk borstimplantaat er gekozen wordt. Gelijke borstimplantaten hebben per persoon soms wisselende resultaten. Zo kan iemand met een borstprothese van 300 CC grotere borsten krijgen dan iemand met een borstprothese van 500 CC. Dit klinkt onwaarschijnlijk maar het is echt zo. Dit heeft alles te maken met de verhoudingen van uw lichaam. Daarom worden uw borsten tijdens het consult zorgvuldig opgemeten. Zo kunt er ervan op aan dat u de juiste borstprothese krijgt aangemeten voor de door u gewenste grotere borsten.

Al deze factoren worden meegenomen bij het bepalen van de juiste grootte van het implantaat, zodat deze past in uw bestaande borstweefsel en bij de breedte en de bovenste tot de onderste pool verhoudingen. Doordat onze plastisch chirurgen al uw verhoudingen hebben opgemeten en tijdens het consult uitgebreid met u uw wensen hebben besproken is het mogelijk om zeer nauwkeurig de door u gewenste vorm te verwezenlijken. Zo wil de ene patiënt meer volume bij de bovenste pool, waar andere patiënten een meer hellende bovenste pool verkiezen. De mediale verhouding tot de laterale verhouding wordt in balans gebracht door de juiste breedte van het implantaat te kiezen. Wilt u meer lezen over de verschillende verhoudingen bij het kiezen van de juiste borstprothese? Lees dan https://www.boerhaave.nl/de-beste-borstvergroting/

De borstprothese vooraf  ‘passen’ zodat u kunt zien of deze past bij uw lichaamsverhoudingen.

Door intensieve samenwerking met de leveranciers van onze borstimplantaten, Mentor en Natrelle, kunnen we u een breed scala aan vormen en profielkeuzes laten zien. Deze zorgen ervoor dat we aan uw wensen kunnen voldoen, mits deze uiteraard binnen uw dimensies passen. Niet voor niets zijn onze meest tevreden patiënten zij die voorafgaand aan de behandeling realistische verwachten hadden over het resultaat van hun borstvergroting. U kunt op uw beurt van ons verwachten dat u door onze plastisch chirurgen en consulentes uitputtend wordt geïnformeerd en geadviseerd. Dit gebeurt op basis van uw persoonlijke wensen en lichaamskenmerken en de behandeling is dan ook geheel op u afgestemd. Belangrijk hierbij is dat u de definitieve keuze voor het implantaat op basis van ons advies en uw wensen maakt voorafgaand aan de behandeling. We bieden de mogelijkheid om de borstprothese vooraf te ‘passen’ zodat u kunt zien of deze past bij uw beoogde resultaat.

Geïnteresseerd geraakt? Maak vrijblijvend een afspraak door te bellen met 088 – 40 00 200 en bekijk voor meer informatie over bijvoorbeeld de tarieven, maar ook diverse voor- en na-foto’s van borstvergrotingen.