Maak een afspraak

Plastische chirurgische behandelingen

Bent u op zoek naar een behandeling voor plastische chirurgie? Boerhaave is de grootste kliniek voor plastische chirurgie van Nederland. Een breed scala aan plastische chirurgische ingrepen is mogelijk. Welke behandeling voor u het meest geschikt is, wordt altijd in overleg met de plastisch chirurg bepaald.

Plastische chirurgie is maatwerk. Een goede verstandhouding tussen u en de plastisch chirurg is daarom erg belangrijk. Wij geloven dat plastische chirurgie begint bij het consult. Wij hechten hier veel belang aan. Bij Boerhaave is het consult met de plastisch chirurg geheel gratis en vrijblijvend. Wij nemen ruim de tijd om u zo goed mogelijk te informeren over uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een overzicht van onze plastisch chirurgische behandelingen.

Borsten

Borsten

Een chirurgische ingreep zoals een borstvergroting , borstlift of borstverkleining kan u helpen om die blijvende verandering aan uw lichaam te geven waardoor u zich weer lekker in uw eigen lichaam voelt. Neem contact met ons op als u denkt aan een borstbehandeling! Wij helpen u graag verder.
Meer weten

Gezicht

Gezicht

Plastische chirurgie in het gezicht is een grote stap. U wilt iets aan uw gezicht veranderen maar u wilt ook dat de persoonlijke kenmerken van uw gezicht behouden blijven na de gezichtsbehandeling. Onze plastisch chirurgen begrijpen dit en zijn er zeer ervaren in. Neem contact met ons op om te bespreken wat u wilt bereiken!
Meer weten

Lichaam

Lichaam

Hoe goed je ook voor je lichaam zorgt. Zelfs als u gezond eet en actief aan lichaamsbeweging doet, is het mogelijk dat sommige delen van uw lichaam niet reageren op uw dieet of lichaamsbeweging. Boerhaave kan u helpen die problemen met uw lichaam te overwinnen door middel van een specifieke lichaamsbehandeling. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!
Meer weten