Maak een afspraak

Over Boerhaave

Blog

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond plastische chirurgie en Boerhaave Kliniek? Lees onze nieuwste artikelen online.
Meer weten

Meer Boerhaave

Boerhaave Kliniek heeft u meer te bieden. Wij hebben alle kennis en video’s voor u op een rij gezet zodat u volledig op de hoogte blijft van wat er binnen onze kliniek afspeelt.    
Meer weten

FAQ

Het is heel normaal om voorafgaand aan een ingreep veel vragen te hebben over uw behandeling. Artsen en ondersteunend personeel van het Boerhaave Kliniek zijn 365 dagen per jaar van 07:00 tot 22:00 uur bereikbaar om uw vragen over specifieke cosmetische ingrepen persoonlijk te beantwoorden. Hieronder vindt u antwoorden op een aantal van de meest gestelde vragen per esthetische procedure. Vergeet niet dat uw chirurg het beste in staat is om vragen te beantwoorden en uit te werken op basis van uw specifieke wensen. Hieronder vindt u ook aanvullende informatie en artikelen over het Boerhaave Kliniek en de behandelingen die er worden uitgevoerd. Deze artikelen zullen continu bijgewerkt worden. Heeft u vragen, aanvullende informatie of een idee voor een nieuw artikel? Voelt u vrij om een e-mail te sturen naar: contact@boerhaave.nl. Veel leesplezier!
Meer weten