Maak een afspraak

Crisalix 3D-simulatie

Bij Boerhaave Kliniek is het vanaf heden mogelijk om voorafgaand aan het consult al te ervaren welk verschil er gemaakt kan worden met een bepaalde behandeling. Door middel van een Crisalix 3D-simulatie beiden wij u de mogelijkheid om een behandeling in een volledig interactieve 3D-weergave te bekijken. Zo kunnen prothesen voor een borstvergroting alvast virtueel gepast worden. Ook kunnen de mogelijkheden van een neuscorrectie al digitaal bekeken worden.

Wat is Crisalix?

Crisalix is een esthetische 3D-simulator dat gebruikt kan worden om een indruk te geven over het te verwachte resultaat. Deze simulatie is zo ontwikkeld dat het namelijk specifiek wordt toegepast op het eigen lichaam of gezicht. Wilt u bijvoorbeeld weten wat het verschil is tussen 275 cc en 350 cc? Dan is deze 3D-simulatie zeer geschikt om te bekijken wat bij u past.

Hoe werkt Crisalix?

Om de simulatie te realiseren dienen er drie eigen foto’s gemaakt te worden. Wanneer u zich aanmeld in onze Crisalix-omgeving dan kan u direct drie foto’s uploaden van het te behandelen gebied. Vervolgens kunt u zelf zien wat de mogelijkheden er zijn qua vorm en grootte. Op deze manier is het mogelijk om het gewenste resultaat te vergelijken met uw gezicht of lichaam. Ook heeft u de mogelijkheid om direct een consult inplannen. Door de beschikbare foto’s kan één van onze artsen tijdens het consult direct een goede inschatting maken van uw wensen.

1. Registreer uzelf in onze Crisalix-omgeving.
2. Maak een profiel aan.
3. Kies voor “Maak uw 3D”.
4. Maak drie foto’s (van voren, het linkerzijaanzicht en het rechterzijaanzicht).
5. Bewerk de 3D-animatie van lichaam of gezicht.
6. Boek een consult. De arts kan tijdens het consult direct aan de slag met uw foto’s.

Waar kan een Crisalix 3D simulatie bij helpen?

Het bespreken hoe een behandeling er in theorie uit komt te zien stelt niet iedereen op zijn gemak. Ook zijn sommige onzeker over wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Om deze onzekerheid van onze patiënten te verminderen bieden wij de Crisalix 3D-simulaties aan. Het helpt u te om een inschatting te maken hoe het lichaam of gezicht eruit komt te zien en dat geeft vaak rust. Bovendien geeft het de arts een goede indicatie wat betreft uw verwachtingen en het gewenste eindresultaat. Natuurlijk is de Crisalix 3D-animatie is slechts een hulpmiddel om een inschatting te krijgen van uw wensen.

Maak uw eigen 3D simulatie

Bent u voorafgaand aan een consult al benieuwd welke verschillen er gemaakt kunnen worden met een plastisch chirurgische behandeling? Dan kunt u zich hier registreren. Wij nodigen u graag uit in onze 3D-omgeving.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp