Maak een afspraak

Brazilian Billift: Het aantrekkelijke alternatief

De Brazilian Billift

Niet iedereen zal het toegeven, maar waarschijnlijk staan de meesten van ons wel eens naakt met de rug naar de spiegel over onze schouder naar onze eigen billen te kijken. Zijn ze wel groot genoeg? Zit er wel een mooie ronde bolling in? Of zijn ze juist slap, zijn het hangbillen? Dit laatste kan iedereen overkomen.

We hebben niet allemaal even sterke bilspieren tenslotte en veroudering, zwangerschap of sterk vermageren kunnen tot slappe billen leiden. Corrigerend ondergoed kan wel wát helpen om ze er beter uit te laten zien. Maar dat helpt alleen zo lang dat ondergoed aanblijft.

Workout voor strakke billen

Sporten kan tot een resultaat leiden dat ook intact blijft als het ondergoed uitgaat. Maar hoewel internet vol beloften staat over de beste bilspieroefeningen en de perfecte workout voor strakke billen, staat het resultaat toch meestal niet in verhouding tot de inspanning. Het is vast niet voor niets dat de modellen op die websites allemaal heel strak in hun vel zitten en overduidelijk niet tot de doelgroep behoren.

Lipofilling Billift

Wat wél echt helpt om mooie billen te krijgen, is een billift. Het is dan ook niet voor niets dat deze cosmetische ingreep zich in een sterk stijgende belangstelling mag verheugen. Vooral de Brazilian billift begint ongekend populair te worden. Heel begrijpelijk, want door de gebruikte techniek is het heel goed mogelijk om de billen precies de vorm te geven die u wenst voor uzelf.

Het bijzondere van de Brazilian billift is dat die gebruikmaakt van uw eigen lichaamsvet. Het is een gecombineerde cosmetische behandeling in die zin dat liposuctie en lipofilling samengaan. Het vet wordt weggehaald uit uw eigen lichaam en wordt na zuivering in de billen ingespoten om die een prachtig, strak aanzien te geven.

Overtollig vet

Twee vliegen in één klap dus, want als u elders op uw lichaam overtollig vet hebt – vaak is dit de buik – bent u hier meteen vanaf én u krijgt mooiere billen. De combinatie van deze twee ingrepen is financieel voordeliger dan die ieder afzonderlijk te laten doen. En bovendien is plaatsing van een – vaak kostbaar – implantaat overbodig. De hersteltijd na plaatsing van een implantaat is verhoudingsgewijs lang en een mogelijke complicatie is dat het implantaat na verloop van tijd gaat verschuiven.

De Brazilian billift is daarom een aantrekkelijk alternatief. En dit is het ideale moment om het te doen. Met de zomer voor de deur vindt immers iedereen het fijn om er ook in bikini of zwembroek goed uit te zien.

Wilt u meer weten over deze ingreep, bijvoorbeeld hoe de dag van operatie verloopt? Lees dan verder over de billift.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp