Maak een afspraak

Boerhaave Kliniek gooit hoge ogen bij Elsevier Weekblad

Stel, u overweegt een plastisch chirurgische ingreep te ondergaan, een ooglidcorrectie of een borstvergroting bijvoorbeeld. U zoekt op Google op het trefwoord en merkt: keus genoeg. Maar daar wordt u niet veel wijzer van. Dan maar zoeken naar ervaringen. Dat levert u heel wat verhalen op van mensen die ook de behandeling hebben ondergaan die u wenst. Maar wel vooral verhalen die gekoppeld zijn aan de kliniek waarvoor ze hebben gekozen. Zou die klinieken alleen de positieve verhalen publiceren? Ook nog maar even naar risico’s gezocht dan voor de zekerheid. Die vallen mee, leest u, maar u komt toch ook wel wat foto’s tegen die u net zo lief niet had gezien.

Goede keuze-informatie is onontbeerlijk. Het gaat om uw lijf tenslotte en daar bent u terecht zuinig op. U wilt dus duidelijkheid over de vraag waar u het best terecht kunt voor die plastisch chirurgische behandeling. Dat u die wilt ondergaan is duidelijk. U gunt het uzelf.

Gelukkig is er Elsevier Weekblad, dat elk jaar de feiten op een rij zet. En uit die feiten blijkt zonneklaar dat Boerhaave Kliniek voor plastisch chirurgische ingrepen als beste uit de bus komt. Het onderzoek bestempelt ons namelijk als beste kliniek van 2019 op het gebied van ooglidcorrecties en borstvergrotingen.

Voor dit onderzoek vergeleek Elsevier Weekblad ruim tweehonderd klinieken, die per ingreep minstens honderd patiënten per jaar hebben behandeld. U begrijpt dus dat tot de beste drie behoren een uitslag is waarop wij behoorlijk trots zijn. Voor u veel belangrijker: de manier waarop dit onderzoek is aangepakt, maakt duidelijk hoe betrouwbaar de uitkomsten zijn. Alle klinieken zijn beoordeeld op de organisatie en de uitvoering van de zorg die ze bieden. In totaal is hierbij gebruikgemaakt van 231 gegevens (in vaktaal: indicatoren). Die variëren van de voorlichting die u als patiënt ontvangt voordat u de beslissing neemt om u bij ons te laten behandelen tot het aantal infecties dat na een behandeling optreedt en de nazorg die wij u bieden. Ook is gekeken naar de vraag of klinieken zijn aangesloten bij Zelfstandige Klinieken Nederland. Een kliniek krijgt pas een ZKN-keurmerk als hij aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet. Een onafhankelijke instantie voert hier jaarlijkse controles op uit. Vanzelfsprekend beschikken wij over dit keurmerk. Als Boerhaave Kliniek voeren wij het ZKN-keurmerk al vele jaren.

Heel in het kort samengevat komt het in de beoordeling van Elsevier Weekblad neer op de vraag of de kliniek niets aan het toeval overlaat. Dat doen wij dan ook niet. Uw veiligheid, uw comfort en uw tevredenheid over het resultaat van de ingreep waarvoor u kiest, staan bij ons altijd voorop. Daarin sluiten wij geen compromissen. De beoordeling van Elsevier Weekblad bevestigt dat.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp