Maak een afspraak

Op je Paasbest met een ooglidcorrectie

Je hoeft er natuurlijk niet altijd op je paasbest uit te zien. Maar het wordt natuurlijk anders als je het wel probeert maar je blijft een vermoeid uiterlijk behouden. De huid boven je ogen kan met het klimmen der jaren slapper worden en in het ergste geval zelfs je zicht belemmeren. Je bovenoogleden zijn dan écht gordijntjes geworden, die over de bovenste helft van je oogleden heen hangen. Iets wat je een vermoeid uiterlijk kan bezorgen terwijl je helemaal niet moe bent! Wat je in de spiegel ziet geeft niet weer zoals je je werkelijk voelt. De balans is weg.

Een ooglidcorrectie kan je er weer op je paasbest uit laten zien

Bij een ooglid correctie van de bovenoogleden wordt de overtollige huid van de oogleden chirurgisch verwijderd. Door de ooglid correctie krijgen de oogleden weer hun jeugdige aanblik terug.

‘Ben je moe? Is er iets?’

Collega’s of vrienden kunnen zich soms afvragen of je de avond ervoor wel een beetje op tijd in je bed lag. Je kunt vragen verwachten als ‘Ben je moe? Is er iets?’. En je gezinsleden beginnen wijzend op je ogen grapjes te maken over gordijntjes en walletjes.

Dan is de lol er snel af en zou je wensen dat je weer eens in staat was om je ogen net als vroeger weer gewoon helemaal open te houden. Maar die gordijntjes – je bovenoogleden – maken het je onmogelijk om dat langer dan vijf seconden vol te houden. En door die wallen bij je onderoogleden zie je er beduidend ouder uit dan de leeftijd waarmee je jezelf het liefst associeert.

Er op je Paasbest uit willen zien

Niet gek dus dat er op een gegeven moment een dag komt waarop je voor de spiegel staat en jezelf streng toespreekt met de woorden: “Dit kan zo echt niet langer”. Misschien heb je binnenkort een sollicitatiegesprek of een presentatie waarvan veel afhangt voor je. Misschien heb je volgende maand een feestje of een bruiloft waarvoor je er op je Paasbest uit wilt zien. Zeker als je zelf het feestvarken of de bruid(egom) bent. De oplossing is dan dichterbij dan je je wellicht al die tijd hebt gerealiseerd: een ooglidcorrectie.

Door de ingreep krijgen de oogleden weer hun jeugdige aanblik terug.

Heel vaak combineren mensen deze ingreep met een correctie van de onderoogleden. Hier is onder invloed van je leeftijd precies hetzelfde gebeurd: ook hier is de huid slapper geworden en er ontstaan wallen onder de ogen. En ook hier is het probleem op te lossen door de overtollige huid chirurgische te verwijderen en de overgebleven huid strak te trekken, waardoor ook je onderoogleden weer hun jeugdige uitstraling terugkrijgen. Het gevolg is dat je er ’s ochtends bij het opstaan weer uitgeslapen uitziet. Op je Paasbest!

#Ooglidcorrectie
Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp