Maak een afspraak

Beste kliniek voor een borstvergroting

Als u een borstvergroting overweegt en hiervoor op internet gaat speuren om antwoord te krijgen op de vraag waar u het best terecht kunt, komt u mogelijk het recente onderzoek van Elsevier Weekblad tegen. Boerhaave Kliniek komt hierin naar voren als de beste kliniek in Nederland op het gebied van borstvergrotingen. Een resultaat waarop wij uiteraard buitengewoon trots zijn. Maar we realiseren ons ook dat het een uitkomst is waarvan u zich als lezer misschien afvraagt: wat zegt dit nu eigenlijk?

Het is een begrijpelijk vraag, want de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd heeft niet voor niets al meerdere malen in rapporten over particuliere klinieken gewaarschuwd dat er klinieken zijn die structureel achterblijven in de ontwikkeling van hun kwaliteit. Dat die klinieken niet voorkomen in het overzicht dat Elsevier publiceerde mag duidelijk zijn. Maar daarmee hebt u nog geen antwoord op de vraag hoe de kliniek die het predicaat “de beste kliniek voor borstvergroting” zich verhoudt tot andere klinieken die ook hoog scoren voor deze ingreep. Want die zijn er natuurlijk, wat dat betreft houden wij onszelf bij Boerhaave Kliniek niet voor de gek en u ook niet.

Boerhaave Kliniek

Wel kunnen we u verder helpen door u wat achtergrondinformatie te bieden over wat een kliniek nu écht goed maakt in een behandeling. Het eerste waarop u kunt letten is het aantal borstvergrotingen dat een kliniek op jaarbasis doet. Van de 33 klinieken die Elsevier Weekblad doet, zijn er slechts enkele die deze ingreep meer dan honderd keer per jaar doen. En dat is een relevant getal, want u zult begrijpen dat een team dat deze ingreep vaker uitvoert hierin steeds beter wordt. Binnen Boerhaave Kliniek is deze ruime ervaring een van de belangrijkste argumenten om te durven zeggen dat wij écht de beste kliniek voor borstvergroting zijn. De resultaten – zoals vertelt door de vrouwen die voor ons hebben gekozen voor hun borstvergroting – bewijzen dit. Zie hier het verhaal van Kelly. Of bekijk deze pagina van alle borstvergroting ervaringen bij Boerhaave.

Wat extra zekerheid biedt, is dat wij beschikken over een team van meerdere plastisch chirurgen die deze ingreep veelvuldig uitvoeren. Voor u een belangrijk gegeven, want dit garandeert dat u ook voor de nazorg altijd terechtkunt bij een plastisch chirurg met kennis van zaken. Zij werken in een klasse 1 operatiekamer, een ruimte die voldoet aan de hoogste technische eisen voor verantwoord en veilig werken. Vanzelfsprekend zijn al onze plastisch chirurgen lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie én de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie. Zij zijn dus gehouden aan de hoge kwaliteitseisen die deze verenigingen stellen. En zij werken uitsluitend met borstprothesen die een FDA-approval hebben. Dit betekent dat deze prothesen voldoen aan de Amerikaanse kwalitieits- en veiligheidseisen, die veel strenger zijn dan de Europese. Tot slot is vermeldenswaardig dat wij als kliniek aangesloten zijn bij Zelfstandige Klinieken Nederland, die ook strenge kwaliteitseisen stelt.

Het zijn allemaal zaken waarop u kunt letten in de zoektocht naar de kliniek van uw keuze.

Wilt u meer lezen over de borstvergroting? Lees dan verder op onze behandelpagina.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp