Maak een afspraak

Borstvergroting door
Geen specialist

  • Naam : Bernice
  • Behandeling : Borstvergroting
  • Leeftijd : 28 jaar oud
  • Specialist : Geen specialist

Boerhaave is een onwijs fijne kliniek voor borstvergroting

Na veel wikken en wegen besloot ik eindelijk na het krijgen van mijn twee kinderen een borstvergroting te ondergaan. Ik ben slank en ik wilde niet dat het er nep uitzag. Nou, dit is gelukt hoor! Wat een prachtige borsten heb ik nu 🙂 ik had het me niet mooier voor kunnen stellen.

Bij de afspraken met Dr. van der Weij was ik binnen een paar minuten weer buiten en had ik misschien liever wat meer tijd gehad, maar goed er was ook niet veel te bespreken. Ook had ik hem graag gezien na de operatie, ipv alleen de zusters, om mij te vertellen hoe de operatie ging.

De nazorg was goed, ik kreeg een crèmepje mee voor de littekens, een fijne sportbeha en 2 controle afspraken. Ik heb nu na bijna 4 maanden nog steeds geen gevoel in mijn tepels wat niet voor de operatie gezegd was. Ik had het wel ergens gelezen maar er niet zo bij stil gestaan. Volgens Dr. van der Weij gaat dit wel over dus ik hoop het! Per telefoon zijn ze een beetje moeilijk bereikbaar en afspraken verzetten ze ook regelmatig. Verder vond ik het een onwijs fijne kliniek waar ze mij ontzettend goed geholpen hebben. Ik heb een fijne ervaring gehad bij Boerhaave en ik heb een super mooi resultaat. Ik raad Dr. Vd Weij voor 100% aan!

Volgende resultaten