Maak een afspraak

In sommige gevallen kan het, bijvoorbeeld door reisafstand, fijn zijn om eerst een consult op afstand te hebben. Dit houdt in dat er online, via ons patiëntenportaal, een videogesprek zal plaatsvinden met een plastisch chirurg die u op deze manier kan zien en horen. U hoeft voor deze afspraak niet naar het Boerhaave Kliniek te komen.

Afspraak maken voor een e-consult

U kunt een afspraak voor een e-consult inplannen door te bellen naar +31 88 40 00 200. De consulente zal u per e-mail een link toesturen om te kunnen inloggen in ons patiëntenportaal. Zorg dat u voor uw e-consult uw persoonlijke wachtwoord heeft aangemaakt voor uw patiëntenportaal. Voor meer informatie hierover, kunt u terecht op onze patiëntenportaal. Probeer voor het consult al een keer in- en uit te loggen, om te zien of het nieuwe wachtwoord werkt.

Hoe werkt het?

Op de dag van het e-consult is het belangrijk dat u een computer of laptop heeft met een video-optie en een goede internetverbinding. Zorg er daarnaast voor dat de microfoon aanstaat. Het beste is om een stabiele plek te zoeken, waarbij u zich niet hoeft te verplaatsen tijdens het gesprek met de arts. Als u wilt dat een familielid of naaste bij het e-consult aanwezig is, mag dat. Eventueel is het handig om pen en papier bij de hand te hebben om aantekeningen te kunnen maken. Het patiëntenportaal werkt helaas niet op uw telefoon of tablet.

Wij verzoeken u om 10 minuten voor aanvang van het consult in te loggen in de omgeving van MijnBoerhaave: https://mijn.boerhaave.nl/. Hier zal de video-oproep van de arts in verschijnen en deze dient u te accepteren. Mocht u problemen hebben met inloggen, is het in de 10 minuten voor aanvang mogelijk om deze problemen op te lossen door contact op te nemen met de kliniek. Dit kan door te bellen naar +31 88 40 00 200.

Onderstaand ziet u kort uitgelegd hoe het e-consult in zijn werk gaat.

Afronding

Na het e-consult met de arts zal er nog een telefonisch consult met de consulente plaatsvinden, waarin praktische zaken worden besproken. Denkt u aan kosten, planning en richtlijnen wat betreft de voorbereiding van een eventuele operatie. De consulente zal dan ook de informatie die besproken is met de arts beschikbaar maken in uw patiëntenportaal. Ten slotte zullen wij later contact met u opnemen om een afspraak voor het lichamelijke onderzoek in te plannen.

Privacy

Het e-consult zal plaatsvinden via het beveiligde systeem van ons eigen patiëntenportaal. Daarnaast zullen wij zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Het e-consult wordt niet opgeslagen of opgenomen.