Maak een afspraak

Nieuwe website Boerhaave Kliniek

Bij Boerhaave Kliniek staat een goede, snelle en persoonlijke behandeling voorop. Goede communicatie is essentieel om dit te bereiken. Het belang dat wij hieraan hechten, vertaalt zich in onze nieuwe website. Hier vindt u alle informatie over ons en over de behandelingen die wij aanbieden.

Sinds 1 juni van dit jaar doen wij dit vanaf een nieuw adres: we verhuisden van het Museumplein naar de Dintelstraat in Amsterdam. Hier kunnen we u nog beter van dienst zijn en kunnen we alle faciliteiten waarom state-of-the-art medische behandeling vraagt optimaal inzetten.

Zo zijn we bij Boerhaave Kliniek continu bezig met vernieuwen, omdat we vinden dat kwaliteit een continu verbeteringsproces hoort te zijn. Soms is die vernieuwing direct zichtbaar voor u, zoals nu met de nieuwe website of ons nieuwe pand. Soms is die minder direct zichtbaar voor u, zoals in ons nieuwe elektronisch patiëntendossier. Die kwaliteitsverbetering zal voor u als onze cliënt meer achter de schermen blijven. Maar dit nieuwe programma ondersteunt ons wel om ons werk voor u nog efficiënter en veiliger te doen. En ook dat zijn belangrijke aspecten van de voortdurende kwaliteitsverbetering die wij voor u nastreven.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp