Maak een afspraak

De Boerhaave app, jouw persoonlijke digitale gezondheidsassistent

Laat je stap voor stap begeleiden voor, tijdens en na jouw behandeling. Met jouw persoonlijke digitale gezondheidsassistent heb je altijd de juiste informatie op het juiste moment!

Om de zorg van onze patiënten te ondersteunen, introduceren we om jouw ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, de Boerhaave app. Een persoonlijke digitale gezondheidsassistent voor jou als patiënt. Je hoeft nu niets meer zelf te onthouden, want dat doen wij voor jou! Van het consult, tot de voorbereiding op je operatie, tot de periode na je operatie; alles wordt voor jou bijgehouden. De Boerhaave app informeert, begeleidt en ondersteunt je tijdens het gehele traject.

Altijd op de hoogte

Nadat de datum van jouw consult en (later) de datum van jouw operatie is vastgesteld kun je deze toevoegen aan de app. Vanaf dat moment herinnert de Boerhaave app je aan de belangrijke actiepunten op de momenten dat dit voor jou belangrijk is. Zo informeert de app je bijvoorbeeld over het nuchterbeleid of wanneer je moet beginnen met het nemen van extra vitamine C ter voorbereiding op je operatie. Na de operatie voorziet de app je van tips om ervoor te zorgen dat je optimaal herstelt.

Download nu de Boerhaave app

De Boerhaave app is verkrijgbaar voor zowel IOS als Android gebruikers.
Klik hier om de app te downloaden voor IOS: App store (Apple)
Klik hier om de app te downloaden voor Android: Google Playstore

 

Op dit moment is het grootste deel van de behandelingen die wij binnen de Boerhaave uitvoeren, te vinden in de app. De komende tijd zal dit steeds verder worden uitgebreid zodat je uiteindelijk alle behandelingen in de app kunt vinden.

Heb je de app gedownload?

Wanneer je de Boerhaave app hebt gedownload en deze voor de eerste keer opent, klik je op “account maken”. Vervolgens wordt er om een zorgcode gevraagd. Gebruik dan onze zorgcode: “BOERHAAVE” om in te loggen. Wanneer je jouw telefoonnummer hebt ingevoerd ontvang je van ons een persoonlijke code. Met deze code krijg je direct toegang tot de app.

FAQ Boerhaave app:

 1. Hoe kan ik de Boerhaave app downloaden?
  Staat je operatie binnenkort gepland? Dan kan je de app al gebruiken! Klik op de bovenstaande links of zoek in de App Store of Google Playstore naar de Boerhaave app. 
 2. Wat is de zorgcode die ik nodig heb om in te loggen?
  Heb je de Boerhaave app gedownload? Gebruik dan onze zorgcode: “BOERHAAVE”.
 3. Hoe kan ik de datum van mijn consult en behandeling toevoegen of wijzigen?
  Heb je de datum van je consult of behandeling verkeerd ingevoerd? Na het installeren van de app kun je deze wijzigen. Het kan voorkomen dat je de datum van je behandeling nog niet weet, deze kan je ter zijne tijd later toevoegen.
  Volg het stappenplan hieronder om de datum van je consult of behandeling te wijzigen of toe te voegen in de Boerhaave app:
  – Open de Boerhaave app
  – Klik in het startscherm op het ‘User’ icoon (rechtsonder in de menubalk)
  – Klik op het tandwiel (rechtsboven)
  – Klik op ‘Mijn gegevens’
  – Klik vervolgens op ‘consult of behandeldatum wijzigingen of toevoegen’ en voer de juiste datum in.
 4. Hoe kan ik van behandeling wisselen in de Boerhaave app?
  Het kan voorkomen dat je de app al eerder gedownload hebt voor een ander behandeltraject. Mocht je een tweede behandeling bij ons ondergaan kan je ook voor dit traject de app gebruiken. Het is namelijk mogelijk om een nieuwe behandeling toe te voegen en om te wisselen van behandeling.
  Volg het stappenplan hieronder om een behandeling toe te voegen of te wisselen van behandeling:
  – Open de Boerhaave app
  – Klik in het startscherm op het ‘User’ icoon (rechtsonder in de menubalk)
  – Klik op het tandwiel (rechtsboven)
  – Klik op ‘Mijn gegevens’
  – Klik vervolgens op ‘Een behandeling toevoegen’ en selecteer de nieuwe behandeling in de chat
Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp