Maak een afspraak

Boerhaave wederom uitgeroepen door ZorgkaartNederland Top 2022 best gewaardeerde klinieken van Nederland

Boerhaave is wederom door ZorgkaartNederland Patiëntenfederatie Nederland, de grootste patiënten-ervaringssite van aanbieders in de gezondheidszorg uitgeroepen tot één van de 10 best gewaardeerde klinieken van Nederland met een gemiddelde beoordeling van een 9.4.

Waar zijn de patiënten het meest positief over?

Uit de waarderingen op ZorgkaartNederland blijkt dat patiënten veel waarde hechten aan de deskundigheid van de specialisten (9.2), de uitleg over de behandeling (9.1), de samenwerking in de kliniek (9.0) en de mate waarin de specialisten naar hen luisteren (9.0). Verder zijn de patiënten vooral tevreden over het resultaat van de behandeling, de tijd die wordt genomen voor de patiënt (goede voor-en nazorg) en de vriendelijkheid van het personeel.  

Bij Boerhaave staat de patiënt altijd centraal 

We streven ernaar de hoogste kwaliteit zorg te bieden en hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het zelfvertrouwen van onze patiënten. Bij Boerhaave is plastische chirurgie maatwerk. Dit resulteert in een uniek behandelplan die het best past bij de patiënt door de tijd te nemen en te luisteren naar de wensen. Onze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandeling zelf, maar ook door helder, eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met goede begeleiding voor, tijdens en na de behandeling. De kwaliteit waarborgen wij door te werken met ervaren (medisch) specialisten die zorg op topniveau mogelijk maken.  

ZorgkaartNederland Top 2022

De ZorgkaartNederland Top 2022 is een lijst van de 10 best gewaardeerde klinieken met het hoogste gemiddelde cijfer. Ook dit jaar gelden er voor de selectie zware criteria. ZorgkaartNederland is het grootste patiënten-ervaringssite van aanbieders in de gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Door het grote aantal gedeelde ervaringen levert een blik op ZorgkaartNederland een betrouwbaar beeld op van wat patiënten kunnen verwachten. ZorgkaartNederland is er om patiënten een stem en invloed te geven. Daarnaast zijn de ervaringen van anderen helpend voor toekomstige patiënten die op zoek zijn.

“Het is een enorme eer dat wij voor de tweede keer op rij door ZorgkaartNederland zijn uitgeroepen tot één van de 10 best gewaardeerde klinieken van Nederland. Aandacht voor de patiënt staat bij ons altijd centraal. Om dit ook terug te zien in de ervaringen van onze patiënten is dan ook het mooiste compliment. We zijn dankbaar voor alle waarderingen en feedback die de patiënten hebben achtergelaten op ZorgkaartNederland. Dit helpt ons enorm om te blijven leren en de hoogste kwaliteit zorgt te kunnen bieden!”

Zelfverzekerd ben je het mooist!

Boerhaave helpt je jezelf te durven laten zien. Trots te zijn op wie je bent en hoe je eruitziet. Want één ding is zeker, je bent op je mooist als je zelfverzekerd bent.

Ben je geïnteresseerd in een esthetische plastische behandeling? Kom dan gerust langs bij ons in de kliniek voor een vrijblijvend adviesgesprek om samen te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Neem direct contact op via: 088 – 4000 200 of maak gemakkelijk een afspraak via de onderstaande button. 

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp