Maak een afspraak

Boerhaave trotse sponsor van landskampioen ’24 HC Den Bosch 

Sinds dit seizoen zijn wij trotse sponsor van HC ’s-Hertogenbosch. HC Den Bosch is niet zomaar een hockeyclub; het is een bron van trots en gemeenschapsgevoel. Met een indrukwekkende geschiedenis van sportieve successen en een team van toegewijde spelers, coaches en supporters vertegenwoordigt HC ‘s-Hertogenbosch de essentie van teamwork, vastberadenheid en passie voor het behalen van succes. Door onze krachten te bundelen, willen we een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap en een omgeving creëren waarin individuen worden aangemoedigd om zichzelf te laten zien en trots te zijn op wie ze zijn.

Boerhaave is flink gegroeid sinds de opening van onze nieuwe vestiging in Utrecht. Deze uitbreiding heeft niet alleen onze capaciteit vergroot, maar ook onze zichtbaarheid versterkt. Gelegen langs de A2, net zoals HC ’s-Hertogenbosch, zijn we nu nog beter bereikbaar vanuit Brabant, op slechts een half uur afstand. Bij onze nieuwe locatie bieden we ruime parkeergelegenheid, waardoor we nog meer patiënten kunnen verwelkomen. Dit biedt een gemakkelijke toegang tot hoogwaardige zorg en behandelingen.

Als dé kliniek voor plastische chirurgie begrijpen we het belang van zelfvertrouwen en hoe het kan bijdragen aan een groter levensgeluk. Door onze sponsoring van HC ‘s-Hertogenbosch hopen we niet alleen de sportieve prestaties van het team te ondersteunen, maar ook een boodschap van zelfvertrouwen en positiviteit uit te dragen aan de rest van Nederland.

Daarnaast willen wij als trotse sponsor van HC Den Bosch het team van harte feliciteren met hun kampioenschap! Jullie inzet, doorzettingsvermogen en teamwork hebben zich weer bewezen en we zijn trots om deel uit te maken van deze overwinning. Gefeliciteerd, kampioenen! 

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp