Maak een afspraak

Boerhaave Kliniek in ZorgkaartNederland Top 2021 best gewaardeerde klinieken van Nederland

Met trots kunnen wij mededelen dat ZorgkaartNederland Patiëntenfederatie Nederland, de grootste patiënten-ervaringssite van aanbieders in de gezondheidszorg, ons vandaag heeft uitgeroepen tot één van de 10 best gewaardeerde klinieken van Nederland met een gemiddelde beoordeling van een 9,3.

De analyse van de waarderingen op ZorgkaartNederland

Patiënten zijn het meest positief over de deskundigheid van de specialisten (met een 9.2). Ook de uitleg van de specialist en de samenwerking in de kliniek worden goed gewaardeerd (met een 9.1 en een 9.0). Verder zijn de patiënten te spreken over de mate waarin specialisten naar hen luisteren. Dit punt krijgt een 8.9. Daarnaast zijn de patiënten vooral tevreden over het resultaat van de behandeling, de duidelijke uitleg, de goede voor- en nazorg en de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel. De patiënten voelen zich geen nummer; ze worden echt persoonlijk benaderd.

Over Boerhaave Kliniek

Al ruim 25 jaar zijn wij dé kliniek voor plastische chirurgie. Boerhaave Kliniek streeft ernaar de hoogste kwaliteit zorg te bieden en hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het zelfvertrouwen van onze patiënten. Aandacht voor de patiënt en de wens van de patiënt staan bij ons centraal. Ieder mens is uniek, waardoor bij ons ook elk behandelplan uniek is. Wij bieden gepersonaliseerde zorg aan door de tijd te nemen en te luisteren naar individuele wensen. Wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar voor onze patiënten en er is bij ons elke dag een plastische chirurg aanwezig.

Onze kwaliteit uit zich niet alleen in de behandeling zelf, maar ook in onze medewerkers en voor- en nazorg. Wij waarborgen deze kwaliteit  door te werken met ervaren (medisch) specialisten die zorg op topniveau mogelijk maken. Onze voor- en nazorg kenmerkt zich door helder, eerlijk en betrouwbaar advies in combinatie met goede begeleiding van onze patiënten tijdens én na de behandeling.

Over ZorgkaartNederland Patiëntenfederatie Nederland

ZorgkaartNederland Patiëntenfederatie Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Door het grote aantal gedeelde ervaringen levert een blik op ZorgkaartNederland een betrouwbaar beeld op van wat patiënten van ons kunnen verwachten. Daarnaast zijn de ervaringen van anderen helpend voor toekomstige patiënten.

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten. Het is dan ook het mooiste compliment dat we kunnen krijgen van onze patiënten. Alle patiënten ontzettend bedankt voor de feedback en waarderingen tot nu toe! We hopen dat we op jullie waarderingen mogen blijven rekenen op ZorgkaartNederland!

Uw ervaring is van grote waarde voor een ander! Deel via deze link uw ervaring met ons.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp