Maak een afspraak

Onderooglidcorrectie, de populaire behandeling bij Boerhaave Kliniek

Bij Boerhaave Kliniek komen veel patiënten met de wens om hun uitstraling te verfrissen en er meer uitgerust uit te zien. Wallen onder de ogen, zoals recentelijk ter sprake kwam in de media met betrekking tot de wallen van onze premier, zijn een veelvoorkomend verschijnsel. Volgens onze plastisch chirurg Drs. Fortuin, is de onderooglidcorrectie een populaire ingreep. “Ik voer deze ingreep meerdere keren per week uit, vaak bij mensen die van hun omgeving te horen krijgen dat ze er altijd moe uitzien,” aldus Fortuin. Wat veel mensen niet verwachten, is dat de helft van deze patiënten mannen zijn. Het is dus zeker niet langer een vrouwenkwestie om een frisse, uitgeruste blik na te streven.

De ingreep zelf is snel en effectief. Binnen 30 tot 45 minuten, waarbij de keuze voor algehele narcose of lokale verdoving wordt overlegd, wordt het overtollige huid- en vetweefsel van het onderooglid verwijderd. Na twee tot zes weken herstel zien onze patiënten er minder vermoeid uit. Vaak merkt de omgeving niet eens dat er een behandeling heeft plaatsgevonden, maar complimenten over hun uitgeruste uitstraling komen regelmatig terug.

Het is altijd belangrijk om je goed te laten informeren en een consult in te plannen met een ervaren plastisch chirurg. Bij ons staan onze specialisten voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. We luisteren naar jouw wensen, bekijken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat je het resultaat bereikt dat bij jou past. Wil je meer weten over wat deze ingreep voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en plan een vrijblijvend consult.

 

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp