Maak een afspraak

Hoe kiest u de juiste kliniek voor plastische chirurgie?

Er zijn in Nederland veel klinieken voor plastische chirurgie waar u terecht kunt. Maar hoe kiest u de beste kliniek? En wat houdt ‘de beste kliniek voor plastische chirurgie’ precies in? Is dat het deskundige personeel, zijn dat de positieve ervaringen van andere, de persoonlijke benadering of kijkt u vooral naar de hygiënische kwaliteit in de kliniek? Bij Boerhaave vinden we al deze aspecten belangrijk. In deze blog vertellen wij u graag waarom.

Persoonlijke behandeling

Het ondergaan van een plastische chirurgische ingreep is voor veel mensen een heftige en zware ingreep. Soms niet de ingreep op zichzelf, maar het proces of de beslissing naar de behandeling toe. Daarom vinden wij bij Boerhaave het belangrijk om iedereen die bij ons binnenkomt als unieke patiënt te benaderen. Iedereen is uniek met een persoonlijke wens. Een wens die we met grote zorgvuldigheid behandelen en die we samen met de klant tegen het licht houden. We bespreken de mogelijkheden van de wens die iemand uit, maar ook de beperkingen. Zo scheppen we realistische verwachtingen, en die brengen we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid ten uitvoer. Met gevoel voor detail en met oog voor het totaalbeeld van het individu dat de wens kenbaar maakt.

Deskundige plastische chirurgen

Als u besluit om een behandeling te ondergaan, dan is goed om te controleren of de behandelend plastische chirurg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC). Dit betekent dat zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die deze verenigingen aan hen stellen. Het betekent ook dat zij zich ertoe hebben verplicht altijd op de hoogte te blijven van de jongste ontwikkelingen in de esthetische plastische chirurgie. Ze behoren tot de koplopers in hun vakgebied en kunnen u altijd optimaal informeren over de zaken die er voor u toe doen. De mogelijkheden om tegemoet te komen aan uw wensen, maar ook de onmogelijkheden. Bij Boerhaave Kliniek zijn alle plastisch chirurgen lid van de NVPC én de NVEPC. Dit is een eis die we stellen aan al onze plastische chirurgen.

Hygiënische kwaliteit

Als u besluit om een behandeling te ondergaan, dan is het ook goed om te kijken en te vragen naar de hygiëne binnen het medisch centrum. Het oplopen van een infectie kan grote gevolgen hebben tijdens en na een operatie. Vraag bijvoorbeeld tijdens het consult of de kliniek beschikt over een klasse 1 operatiekamer. Deze operatiekamers hebben extra maatregelen getroffen om postoperatieve wondinfecties tegen te gaan. Bijvoorbeeld door een hoge luchtkwaliteit te garanderen en een steriele opdekruimte te creëren. Boerhaave heeft twee operatiekamers van het type klasse 1.

Waardering van onze klanten

We kunnen niet zeggen dat het ene aspect belangrijker voor ons is dan het andere aspect. Maar de feedback van onze klanten is enorm belangrijk voor ons. Voor hen staan we dag en nacht klaar. Voor, tijdens en na de behandeling. En daarom zijn we dan ook extra trots op de waardering die onze klanten onze kliniek geven. Maar misschien nog wel belangrijker, de waardering die de plastisch chirurgen van Boerhaave scoren. Deze cijfers liegen er niet om. Dat is geen toeval, kwaliteit is een bewuste keuze. Het is niet iets dat vanzelfsprekend tot stand komt. Het zit in de strenge kwaliteitseisen die we onszelf opleggen, en in de manier waarop we naar onze klanten kijken.

Bereikbaarheid Boerhaave Kliniek

Wij zijn 365 dagen per jaar open van 07.00 uur tot 22.00 uur. En er is elke dag minstens één plastisch chirurg aanwezig. Ook in de weekenden. Zo kunnen we u altijd op de voor u gewenste dag ontvangen en behandelen. Daarnaast zijn we ook buiten openingstijden bereikbaar voor vragen voor en na uw operatie.

Kom vrijblijvend eens kennis met ons maken

Het beste wat u kunt doen om de juiste keuze te maken is de kliniek persoonlijk bezoeken. Zo ervaart u zelf hoe u wordt behandeld, welk gevoel u bij de kliniek krijgt en kunt u zelf vragen stellen aan de plastische chirurg. Ook wij ontvangen u graag voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvend en gratis consult. We zijn gespecialiseerd in facelift, neuscorrectie en borstvergroting. Ook voor lipofillingbuikwandcorrectieliposuctieooglidcorrectie en schaamlipcorrectie zijn we het vertrouwde adres. En hecht u er waarde aan door een vrouwelijke plastische chirurg te worden behandeld, dan kan dat natuurlijk ook. Voor een eerste kennismaking met onze plastische chirurgen kunt u een kijkje nemen op hun eigen pagina, waar ze zich aan u voorstellen.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp