Maak een afspraak

Een borstvergroting voor de zomer

Iedere plastisch chirurg kent deze vraag: “Ik wil heel graag mijn borsten laten vergroten, maar wat is het beste moment in het jaar om dit te doen?”. Eigenlijk is hierop geen eenduidig antwoord te geven. Het hangt er maar net vanaf waarom u de ingreep overweegt. In de eerste plaats is het belangrijk om te beseffen dat een borstvergroting iets is wat u vooral zelf moet willen. Bent u daar zeker van, dan kan een blik in de agenda geen kwaad.

Plan uw borstvergroting

Komt er net een drukke periode aan waarin u echt niet gemist kunt worden in uw werk of sociale kring? Dan is dat niet het beste moment om uw borsten te laten vergroten. Sommige mensen zitten een week na de ingreep alweer volledig in hun dagelijkse routine, maar iedere mens is anders. Is over twee maanden die bruiloft of dat grote feest waarvoor u er écht helemaal tiptop uit wilt zien? Dan is het moment wel aangebroken om op consult te gaan bij uw plastisch chirurg. Maar misschien ziet u juist dat er een vakantieperiode aankomt waarin u helemaal niets hoeft, en ook niet in bikini of badpak aan het strand wilt gaan liggen. Dan is het interessant om de ingreep net daarvoor te plannen.

Ideale moment voor de de zomer

In feite is het hele jaar dus het juiste moment voor een borstvergroting. Het hangt er maar net vanaf hoe uw persoonlijke agenda eruit ziet. Feit is wel dat de lente de drukste tijd is voor plastisch chirurgen om borstvergrotende ingrepen te verrichten. Voor de meeste vrouwen is dit toch het ideale moment, omdat een ingreep in de lente hen voldoende tijd geeft om er in de zomer weer helemaal tiptop uit te zien. De herstelperiode is dan achter de rug, de littekens zijn genezen, en gezien worden in een bikini – of topless – kan dan een groot genoegen zijn.

Plan uw consult

Bedenk hierbij wel dat er tijd zit tussen het eerste consult en de feitelijke ingreep. De plastisch chirurg bij het Boerhaave Kliniek, wil eerst een goed gesprek met u over uw motieven en wensen voor de borstvergroting. En hij wil uitgebreid de tijd nemen om uw lichaam te onderzoeken, zodat hij samen met u kan bepalen welke vorm en welk type implantaat tot het voor uw wensen optimale resultaat leidt. Bovendien zal hij, als hij een goede plastisch chirurg is, een drukke agenda hebben. Hij heeft dan veel consulten en doet ook veel ingrepen. En natuurlijk wilt u een goede chirurg, daar hebt u recht op. Een succesvolle borstvergroting vergt dus enige planning.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp