Maak een afspraak

Boerhaave breidt uit: Een 11e OK geopend waardoor wachten verleden tijd is!

“Met de opening van de 11e OK blijven we trouw aan onze kernwaarden: aandacht voor de patiënt en de wachttijden zo kort mogelijk houden.”

Vrijdag 19 april opende wij onze 11e OK. Samen met de 6 operatiekamers in de kliniek in Utrecht komen wij hiermee op het totaal van 11 operatiekamers. Deze nieuwe poliklinische operatiekamer in Amsterdam biedt een direct antwoord op de groeiende vraag naar plastische chirurgie en zal zorgen voor nóg kortere wachttijden voor de patiënten. 

Met de opening van de 11e OK blijven we trouw aan onze kernwaarden: aandacht voor de patiënt en de wachttijden zo kort mogelijk houden. De nieuwe poliklinische operatiekamer biedt ruimte voor diverse ingrepen onder lokale verdoving, zoals ooglidcorrecties, een wenkbrauwlift, littekencorrecties en schaamlipcorrecties. Bovendien zal dit extra capaciteit vrijmaken in onze andere operatiekamers.

De operatiekamer, is net zoals de OK’s in Utrecht, voorzien van de nieuwste technologie. Daarnaast willen we met het in gebruik nemen van deze operatiekamer een volgende stap zetten in duurzaamheid. Zo is het niet meer noodzakelijk om patiënten geheel om te laten kleden. Dit levert naast meer comfort voor de patiënt ook minder medisch afval op.

Overweeg je een cosmetische behandeling? Heb je twijfels over welke ingreep het beste bij jou past om het gewenste resultaat te behalen? Bij Boerhaave staan onze specialisten voor je klaar om je zorgvuldig te begeleiden bij je beslissing. Maak gemakkelijk een afspraak via de website of bel naar 088 – 40 00 200. We zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 22:00 uur.

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp