Maak een afspraak

Boerhaave kondigt nieuwe behandeling aan: Renuvion (huidverstrakking)

Als toonaangevende kliniek voor plastische chirurgie in Nederland, streven we altijd naar het aanbieden van de nieuwste en meest effectieve behandelingen aan onze patiënten. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste toevoeging aan te kondigen: de revolutionaire Renuvion behandeling, dé ultieme oplossing voor een strakkere huid.

Wat is Renuvion?
Renuvion is een minimaal invasieve procedure die een unieke combinatie van koude heliumplasma en radiofrequentie-energie gebruikt om de huid van binnenuit te verstrakken. Deze technologie is specifiek ontwikkeld om de onderliggende weefsels te verwarmen en tegelijkertijd de omliggende gebieden koel te houden. Het resultaat? Het resultaat van de Renuvion behandeling is een strakkere huid en verbeterde contouren, met langdurige effecten door stimulatie van collageen vorming tot wel 9 maanden na de ingreep. Een behandeling met Renuvion kan ook gecombineerd worden met andere behandelingen zoals liposuctie of een buikwandcorrectie.

Hoe werkt de behandeling?
Tijdens de behandeling wordt een dunne sonde (dun buigzaam slangetje) onder de huid ingebracht. Deze sonde levert plasma-energie nauwkeurig aan de onderliggende weefsels, waarbij de warmte gecontroleerd wordt verspreid. Dit zorgt voor een gelijkmatige en effectieve verstrakking van de huid zonder het risico op beschadiging van omliggende weefsels. De behandeling kan onder lokale verdoving plaatsvinden voor kleine gebieden, terwijl grotere behandelgebieden onder algehele narcose worden uitgevoerd.

Wat zijn de voordelen van Renuvion?

Verbetering van huidtextuur en- spanning: Renuvion stimuleert de aanmaak van collageen, wat resulteert in een stevigere en strakkere huid.
Minimale hersteltijd: Dankzij de combinatie van heliumplasma en radiofrequentie-energie genees je snel en is je herstelperiode kort.
Precisie: Renuvion biedt een uitzonderlijke controle over het verstrakkingsproces, waardoor de arts specifieke gebieden nauwkeurig kan behandelen zonder omliggende weefsels te beschadigen.
Langdurige resultaten: Hoewel de eerste verbeteringen direct zichtbaar zijn, zullen de resultaten in de loop van de tijd blijven verbeteren naarmate er meer collageen wordt aangemaakt.

Is een Renuvion behandeling geschikt voor mij?
De Renuvion behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die last hebben van een verslapte huid op verschillende delen van het lichaam, waaronder de onderkin, hals, bovenarmen, buik en benen. Het is een veelzijdige behandeling die kan worden aangepast aan de specifieke behoeften en doelen van elke individuele patiënt. De behandeling wordt vaak gecombineerd met een liposuctie behandeling en is een mooie aanvulling om de huid te verstrakken na het verwijderen van overtollig vet, maar wordt ook gecombineerd bij een buikwandcorrectie of minibuikwandcorrectie.

Maak vandaag nog een afspraak voor een consult!
Ontdek de kracht van Renuvion. Wil jij ook de voordelen van een Renuvion behandeling ervaren? Wacht dan niet langer en maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Onze ervaren specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en een persoonlijk behandelplan op maat voor je samen te stellen. Wij zijn enthousiast om deze innovatieve behandeling aan te bieden aan onze patiënten!

Deel deze pagina

Meer artikelen over hetzelfde onderwerp