Maak een afspraak

Dr. LP van der Weij

Plastisch chirurg BIG: 29024883901
Dr. L.P. van der Weij - Boerhaave
dr. LP van der Weij behoort tot de selecte groep van plastisch chirurgen die zich volledig gespecialiseerd heeft in plastische chirurgie. Als plastisch chirurg staat voor hem in zijn praktijk de relatie met zijn patiënten en hun vooropgestelde veiligheid. "De keuze om een esthetische behandeling te ondergaan is heel persoonlijk. Of het resultaat optimaal wordt, is afhankelijk van uw kennis en de verwarde beslissingen, de expertise van uw chirurg en het genezingsproces. Hopelijk helpt mijn site u op weg naar een voor u optimaal esthetisch resultaat.”  

Onderwijs

Studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam
1978 - 1985
Algemene Chirurgie Opleiding in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein
1985 - 1988
Opleiding Plastische Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis Nijmegen
1989 - 1992

Werkervaring

4 jaar staflid afdeling Plastische in Reconstructieve Chirurgie in het Academisch Ziekenhuis Rotterdam Dijkzigt
1992 - 1996
Gepromoot door de Katholieke Universiteit Nijmegen
1995
Plastisch Chirurg Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem
1996 - 1997
Fulltime werkzaam als Plastisch Chirurg in Kliniek Klein Rosendael
1997 - 2008
Parttime Plastisch Chirurg CosmeSurge in Dubai VAE in Abu Dhabi VAE
2008 - 2010
Plastisch Chirurg in Kliniek Esthégi
2009 - 2011
Plastisch chirurg Boerhaave Kliniek
2009 - Nu

Lidmaatschappen

  • NVH: Nederlandse Vereniging voor Heelkunde

  • NVPC: Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie

  • NVEPC: Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie

  • Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie

Boeken

Uit ervaring weet Dr van der Weij dat vrouwen meer tevreden zijn over het eindresultaat als ze van tevoren goed zijn voorgelicht over de borstvergroting. Met die reden is het boek geschreven: "U vergroot een borstvergroting - Goed geïnformeerd naar de plastisch chirurg"
Het boek omschrijft de verschiedelde fasen van de keuze tot een borstvergroting tot en met het hersler.

Promotie

Op 25 april 1995 werd hij bevorderd tot de Katholieke Universiteit te Nijmegen. Zijn proefschrift behandelde een nieuwe methode van zenuwherstel. Uit de volledige titel van zijn proefschrift luidt: Peripheral nerve elongation by laser Doppler flowmetry controlled expansion.

Activiteit

Dr. Leo Peter van der Weij is al 25 jaar plastisch chirurg en weet al 20 jaar dat hij esthetisch plastisch chirurgisch volledig op de hoogte is.
Elke vorm van nascholing – of het nu om een congres gaat of het volgen van de wetenschappelijke literatuur – is gericht op chirurgische chirurgie. Zo weet u zeker dat u een behandelaar kunt ontmoeten, up-to-date en goed geïnformeerd over het gebied van chirurgische chirurgie.

Esthetische plastische chirurgie is voor Dr. van Weij niet gewoon werk, het is zijn passie. Hij is van mening dat u als patiënt deze inzet verdient.

Privaat

Dr. Leo Peter van der Weij is getrouwd met Suzanne en ze hebben 3 kinderen. Twee dochters: Lowé, Benthe, en een zoon: Retief.

Dr van de Weij is in zijn vrije tijd recreatief hardloper. Een paar keer per week loopt hij een ronde, wat hem de conditie en energie schenkt om zich voledlig te zetten voor zijn gezien en werk.