Maak een afspraak

Ooglidcorrectie door
Geen specialist

  • Naam : Marianne
  • Behandeling : Ooglidcorrectie
  • Leeftijd : 65 jaar oud
  • Specialist : Geen specialist

Zelfverzekerder na ooglidcorrectie

Mijn echtgenoot zag er niks in, onze zoon dacht er het zijne van en onze schoondochter was, met mij, heel benieuwd. Maar ik wist het heel zeker, ik wilde af van die hangende oogleden die mij, ondanks mijn onstuitbare energie, er altijd vermoeid uit deden zien.

En ik wilde wel eens af van die eeuwig klonterende oogschaduw en vlekkende mascara. Bellen dus, naar de Boerhaave, want daar waren een paar van mijn vriendinnen me al voorgegaan.

Vanaf het eerste contact in januari van dit jaar nam de Boerhaave de zaken doeltreffend en uiterst efficiënt ter hand: van de eerste envelop met uitgebreide informatie tot het prettige gesprek met de chirurg.

Haardunne littekentjes

Voor ik het wist lag ik op de operatietafel voor een ooglidcorrectie. Van de ingreep zelf heb ik niet zo veel meegekregen, daar zal de halve dormicum die ik kreeg aangereikt wel debet aan zijn. Wel heb ik de plezierigste herinneringen aan de warme aandacht, de zorgzame kopjes thee van Paul, de vriendelijke verpleger die me omringde met alle mogelijke toewijding en adequate adviezen. Het ongemak van de ingreep is me erg meegevallen, een paar dagen pimpelpaarse ogen die schuil gingen achter een zonnebril en na een week mochten de pleistertjes er al af.

Volgende resultaten