Maak een afspraak

Botox & Fillers

Bij Boerhaave bieden wij twee soorten injectables aan; botox (een spierverzwakker) en fillers (een vulmiddel). Beide zijn een injectievloeistof die middels een dun naaldje onder de huid wordt ingebracht. Het doel ervan is om rimpels en plooien in bijvoorbeeld het gezicht te laten verdwijnen of de gezichtscontouren te verbeteren.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor botox of fillers. Beide injectables hebben hun eigen specifieke eigenschappen en resultaat. Het is daarom belangrijk om tijdens het adviesgesprek duidelijk aan te geven wat uw wensen zijn. Zo kan de arts u het beste advies geven.

Plan direct uw consult in of lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat kost de botox & fillers

  • L Ingreep onder lokale verdoving
  • O Ingreep vereist een overnachting (prijs inclusief overnachting)
  • N Ingreep onder algehele anesthesie (prijs inclusief narcose)
Botox tegen overmatig transpireren
Voeten
-
€ 600
Twee handen
-
€ 600
Eén hand
-
€ 400
Oksels
-
€ 400
Botox (prijs per behandelgebied)
Zichtbaar tandvlees bij het lachen
-
€ 75
Bovenlip
-
€ 75
Mondhoek
-
€ 75
Kin
-
€ 100
Neus (Bunny lines)
-
€ 100
Voorhoofdslijnen
-
€ 175
Kraaienpootjes
-
€ 175
Frons
-
€ 175
Fillers (prijs per ampul)
Juvederm ultra smile (0,55ml)
-
€ 300
Juvederm Volift (1,0ml)
-
€ 400
Juvederm Voluma met lidocaine (1,0ml)
-
€ 450
Juvederm Voluma met lidocaine (2,0ml)
-
€ 750
Juvederm ultra 3 (1,0ml)
-
€ 400
Juvederm Volbella (1,0ml)
-
€ 400

Wij begeleiden u stap voor stap voor, tijdens en na de behandeling

01 Meer informatie

Botox

Er zijn rimpels die worden veroorzaakt door een herhaalde spierbeweging, zoals fronsrimpels, voorhoofdrimpels en kraaienpooitjes. Dit kan eenvoudig behandeld worden met botox. De spiergroepen die de rimpels veroorzaken worden dan verzwakt, waardoor de rimpel zelf zal verminderen. Een minder bekende toepassing is een wenkbrauwlift en mondhoeklift middels botox. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor lachrimpeltjes op de neus en tegen zichtbaar tandvlees bij het lachen.

Houdt er rekening mee dat botox in het gezicht aanvankelijk een werkingsduur van drie tot vier maanden heeft. Bij herhaald gebruik kan het effect langer aanhouden, namelijk zes à zeven maanden.

Heeft u last van overmatig transpireren van de oksels en handen? Met botox kan dit effect worden behandeld. De werkingsduur hiervan is zes tot twaalf maanden.

Fillers

Rimpels kunnen ook worden veroorzaakt door het dunner en slapper worden van de huid. Hiervoor kunnen fillers gebruikt worden. Dit vult namelijk de plooien en rimpels op, accentueert de contouren en zorgt voor een verjonging van het gelaat.

Fillers kunnen gebruikt worden voor:

  • Opvullen van neus-lippen plooi
  • Opvullen van het rokerslijntje in de bovenlip
  • Opvullen van lachrimpels in de wangen
  • Corrigeren van afhangende mondhoeken
  • Vergroten van lipvolume
  • Accentueren van lipcontour
  • Accentueren van jukbeenderen

Geen permanente fillers
Er zijn twee soorten fillers, namelijk tijdelijke en permanente fillers. Bij Boerhaave werken wij uitsluitend met tijdelijke fillers. Hierdoor verdwijnt de filler en het effect na een paar maanden. Permanente fillers zijn echter blijvend en het effect ervan is onomkeerbaar. Hoewel dit veelbelovend klinkt, zijn wij van mening dat op lange termijn het resultaat en de risico’s niet te overzien zijn. Uw lichaam maakt in de loop der jaren nog verschillende veranderingen mee. Een opgevulde rimpel kan daardoor op korte termijn een mooi resultaat opleveren, maar kan na een aantal jaar weer een heel ander effect geven.

Er bestaan diverse soorten fillers met verschillende eigenschappen. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige fillers van het merk Juvederm. Uw arts zal u adviseren welke filler het beste past bij uw wensen.

Botox + Fillers
In de meeste gevallen is het ideaal om een combinatie van botox en fillers te doen. De spieren worden dan eerst verzwakt met botox en vervolgens wordt de huid rondom de rimpel verstevigd met een filler. Met deze combinatie kan een optimaal resultaat bereikt worden.

02 De behandeling

Het is mogelijk om beide behandelingen met of zonder plaatselijke verdoving uit te laten voeren. In de meeste gevallen wordt er echter gekozen om de behandeling zonder verdoving te doen. De arts kan vooraf bepalen of in uw geval verdoving gewenst is. In sommige gevallen is het voor het eindresultaat beter om het niet te verdoven.

In het geval dat de injectable voor uw lippen is, dan is het mogelijk om dit gebied te verdoven met een injectie of een verdovende zalf. Zo zal u niks voelen van de injectable en de gevoelige huid van uw lippen.

Voor de behandeling zelf neemt u liggend of zittend plaats in de behandelstoel. Met een zeer dun naaldje worden er in het te behandelen gebied enkele injecties geplaatst. Dit is nagenoeg pijnloos en duurt in totaal niet meer dan een half uur.

Als u heeft gekozen voor botox dan wordt het direct in de desbetreffende spier geïnjecteerd. Bij fillers wordt de vloeistof vlak onder de huid geïnjecteerd, waarna het behandelde gebied gemasseerd wordt zodat de ingespoten vloeistof geëgaliseerd kan worden.

In sommige gevallen kan het voorkomen dat het behandelde gebied licht rood is, opgezwollen of dat er een klein blauw plekje zichtbaar is. Deze verdwijnen over het algemeen snel. Een uur na de behandeling mag u wel al een lichte make-up aanbrengen.

Video animatie 

03 Het resultaat

Botox

Het is belangrijk dat u na de behandeling minstens drie uur niet aan het behandelde gebied komt. Dit is inclusief wrijven.

Na één à twee weken zult u het effect van de botox behandeling al zien. Dit blijft zo’n drie tot vier maanden zichtbaar. Naarmate u hetzelfde gebied vaak laat behandelen blijft het effect langer zichtbaar.

Fillers

Het effect van fillers is voor een langere periode zichtbaar, namelijk zes tot twaalf maanden. Dit is wel afhankelijk van het product en het behandelde gebied. In overleg met de arts zullen er vervolg controles plaatsvinden.

Liplift bij dokter Fortuin

Anoniem

Heel tevreden over het eerste resultaat na 3 maanden. ##BREAK## Liplift bij Dr. Fortuin kan ik aanraden!

Meer informatie

Plan nu direct uw afspraak in onze agenda of laat ons u terugbellen.